• Ναυτιλία

    Με νέο οικονομικό διευθυντή προχωρά η συγχώνευση των εταιρειών Μαρινάκη-Ross

    βαγγελης-μαρινακης-γουιλμπερ-ρος

    Ο εφοπλιστής Wilbur Ross της Diamond S Shipping και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης της Capital Product Partners  (CPLP)


    Η ναυτιλιακή Diamond S Shipping, συμφερόντων του Wilbur Ross, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε νέο οικονομικό διευθυντή, ο οποίος και θα ηγηθεί της συγχώνευσής της με την Capital Product Partners (CPP) του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για τον Kevin Kilcullen, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την, εισηγμένη στην αγορά του Όσλο, εταιρεία Team Tankers International, όπου κατείχε την ίδια θέση για τρία χρόνια. Προηγουμένως ήταν CFO στην Principal Maritime, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των τάνκερ.

    Η Florence Ioannou κατείχε τη συγκεκριμένη θέση στην Diamond S από την ίδρυσή της το 2007, ενώ πριν εργάζονταν με τον CEO της Craig Stevenson επί 18 έτη στην OMI Corp.

    “Είμαστε ευτυχείς που ο Kevin συμφώνησε να έρθει μαζί μας καθώς ξεκινάμε το επόμενο κεφάλαιο μας με τη συγχώνευση με την Capital Product και την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης”, δήλωσε ο Craig H. Stevenson,  Διευθύνων Σύμβουλος της Diamond S.

    “Ο Kevin ένας πλούτος οικονομικής, πληροφόρησης και επιχειρησιακής εμπειρίας στην παγκόσμια ναυτιλία και προστίθεται σε μια ήδη καταπληκτική ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών στη σωστή στιγμή”, πρόσθεσε ο Stevenson.

    Η εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της νέας εταιρείας Diamond S, που θα προκύψει μετά τη συγχώνευση, αναμένεται στις 28 Μαρτίου 2018 και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη είσοδο ναυτιλιακής στη Wall Street από τον Ιούνιο του 2015, που είχε πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της Gener8 Maritime.

    Craig Stevenson

     



    ΣΧΟΛΙΑ