• Ναυτιλία

    Ληστεία στα γραφεία της ΑΝΕΚ στον Πειραιά

    Ληστεία στα γραφεία της ΑΝΕΚ στον Πειραιά


    Έξι άτομα τα οποία ήταν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί μπήκαν, αργά χθες το βράδυ, στα κεντρικά γραφεία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης (ΑΝΕΚ), στην Ακτή Κονδύλη 24, απέναντι από τις προβλήτες του λιμένα και αφαίρεσαν τις εισπράξεις που είχαν γίνει καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

    Εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι της εταιρείας έκλειναν το ταμείο, δεδομένου ότι πριν από λίγη ώρα είχαν αναχωρήσει τα πλοία της εταιρείας για την Κρήτη.

    Οι υπάλληλοι που εργάζονταν εκείνη την ώρα, απειλήθηκαν από τους ληστές που έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό και υπάκουσαν στις εντολές τους.

    Με ανακοίνωση της η εταιρεία επισημαίνει τα εξής:

    “Σχετικά με την ένοπλη ληστεία που έγινε σήμερα (χθες) το βράδυ, στα γραφεία της εταιρείας μας στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό και τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας, ότι όλοι οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. Η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με τις αρχές, παρέχοντας κάθε πληροφορία που θα συμβάλλει στη σύλληψη των εγκληματιών”.

    Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες και συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες τόσο από τα γραφεία της εταιρείας, όσο και από τα γειτονικά γραφεία της παραλιακής οδού στον Πειραιά.

    Διαβάστε επίσης

    ANEK: Οι βασικοί μέτοχοι δεν μας έχουν ενημερώσει



    ΣΧΟΛΙΑ