ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΝΕΚ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με την συγχώνευση – απορρόφηση της, επισημαίνει:
“Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (επιστολή με ημερομηνία 14.12.2021) και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.», προβαίνει στην εξής ανακοίνωση σε σχέση με το από 14.12.2021 δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου, στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, πληροφορίες περί συμφωνίας απορρόφησης ή συγχώνευσης της «ΑΝΕΚ» με μία από τις Εταιρείες του Ομίλου της «ATTICA GROUP»: Η Διοίκηση της Εταιρείας δεν έχει λάβει ενημέρωση από τους βασικούς της μετόχους και δεν έχει περιέλθει εν γνώσει της οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στο δημοσίευμα.
Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με τον νόμο και αμελλητί, σε ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συντρέξουν οι σχετικές προϋποθέσεις”.
Διαβάστε επίσης
Τι απάντουν Attica Group και ΑΝΕΚ για το δημοσίευμα της στήλης Wiseman για το μεταξύ τους deal
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η διπλή φωνή της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Bundesliga: Στο τραπέζι χρηματοδότηση 1 δισ. ευρώ από την Apollo με βλέμμα 20ετίας και εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα
- Οι τελευταίες 16 ημέρες που άλλαξαν το μομέντουμ στη μετοχή της Metlen
- Dimand: Τουριστική επένδυση 1.614 κλινών με τρία spa στην αμερικανική βάση της Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.