• Ναυτιλία

    Λεωνίδας Ευγενίδης-Δημητριάδης: Σαλπάρει για Δυτικές Κυκλάδες το «Άνεμος» της Aegean Sea Lines

    Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης

    Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης


    Το «Άνεμος» της Aegean Sea Lines του Λεωνίδα Ευγενίδη – Δημητριάδη θα σαλπάρει στις 26 Ιουνίου από Πειραιά για Σίφνο, Σέριφο, Μήλο, Ίο, Σαντορίνη

    Σε ένα μήνα περίπου θα αρχίσουν τα καθημερινά δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Άνεμος» της εταιρείας του Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη.

    Το πλοίο θα συνδέσει τον Πειραιά με την Σίφνο, την Σέριφο και την Μήλο, καθώς και τον Πειραιά με την Σίφνο, την Ίο και τη Σαντορίνη.

    Το πλοίο «Άνεμος» της Aegean Sea Lines, θα αρχίσει τα δρομολόγια του, την Δευτέρα 26 Ιουνίου και η εταιρεία επιστρέφει στις Δυτικές Κυκλάδες.

    Το πλοίο «Άνεμος» της Aegean Sea Lines
    Το πλοίο «Άνεμος» της Aegean Sea Lines

    Η εταιρεία, γνωστοποίησε:

    «Ένα ταξίδι δεν είναι μόνο η κράτηση εισιτηρίων. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η άνεση, οι δυνατότητες αναβάθμισης, οι παροχές, αλλά κυρίως η αίσθηση της ασφάλειας ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας εμπιστευθήκατε τους σωστούς ανθρώπους. Σύγχρονα πλοία, άψογο προσωπικό, ανθρώπινη αντιμετώπιση . Πλέον έχετε την σωστή ακτοπλοϊκή εταιρεία για τις Κυκλάδες».
    To πλοίο θα συνδέει τον Πειραιά με τα νησιά Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Ίος και Σαντορίνη.
    Στις προσφορές προς τους επιβάτες περιλαμβάνονται

    • έκπτωση 20% στα εισιτήρια με επιστροφή
    • Island Hopping
    • έκπτωση 20% σε οχήματα μέχρι 3,70 μέτρα μήκος
    • έκπτωση 20% στα εισιτήρια Economy Discount.

    Αναλυτικά οι προσφορές τις εταιρείες είναι οι εξής:

    Βρέφη έως ενός έτους (0-1) Εκδίδουν κάρτα επιβίβασης (χωρίς κάθισμα).
    Βρέφη από ενός έτους και μιας ημέρας έως πέντε ετών (1-5) Εκδίδουν μηδενικό εισιτήριο. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης τα εν λόγω εισιτήρια θα πρέπει απαραιτήτως να ακυρώνονται.
    Παιδιά από 5 ετών και μιας ημέρας έως 10 ετών (5-10) 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από Lux καμπίνες)
    Φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από καμπίνες). Ισχύει για προπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ, Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Δεν ισχύει για στρατιωτικές σχολές, σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων και Ιδιωτικών σχολών). Απαραίτητη η επίδειξη του πάσου κατά την επιβίβαση.
    Φοιτητές Πανεπιστημίων εξωτερικού 25% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από καμπίνες). Ισχύει για προπτυχιακούς φοιτητές κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. Απαραίτητη η επίδειξή της κατά την επιβίβαση.
    Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων 20% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από Lux καμπίνες). Απαραίτητη η επίδειξη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων κατά την επιβίβαση μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο.
    Πολύτεκνοι 50% σε κατάστρωμα / Οικονομική (αριθμημένα) ή 30% σε Business / VIP / Καμπίνες (Εκτός από Lux). Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας πολυτεκνίας ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κατά την επιβίβαση.
    Τρίτεκνοι 30% σε κατάστρωμα / Οικονομική (αριθμημένα) / Business / VIP / Καμπίνες (εκτός από LUX καμπίνες). Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας τριτεκνίας ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κατά την επιβίβαση. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση εώς την ηλικία των 23ων ετών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.
    ΑΜΕΑ Με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω  & Συνοδοί αυτών 50% σε κατάστρωμα / Οικονομική (αριθμημένα) / Business / VIP / Καμπίνες (εκτός από Lux)
    Συνταξιούχοι ΝΑΤ και σύζυγοι αυτών 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από Lux καμπίνες)
    Οπλίτες – Ναύτες – Σμηνίτες 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από καμπίνες). Απαραίτητη η επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας κατά την επιβίβαση.
    Σώματα ασφαλείας 25% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (εκτός από Lux καμπίνες). Η έκπτωση ισχύει για Αστυνομία, Πυροσβεστική, Μόνιμους αξιωματικούς τριών όπλων.
    Σώματα ασφαλείας με κατάσταση επιβίβασης Δωρεάν σε κατάστρωμα
    Έκπτωση Μόνιμων Κατοίκων  20% σε όλες τις θέσεις εκτός από τις καμπίνες LUX στους μόνιμους κατοίκους των νησιών προσέγγισης (συμπεριλαμβανομένης και της Κιμώλου). Απαραίτητη η επίδειξη κατά την επιβίβαση της βεβαίωσης Μοναδικού Αριθμού Νησιώτη.
    Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στα νησιά προσέγγισης του πλοίου “Άνεμος” 25% σε κατάστρωμα / Οικονομική (αριθμημένα) /Business / VIP / Καμπίνες (εκτός από Lux) όλο το χρόνο πλην Υψηλής περιόδου. Ειδικές εκπτώσεις 50% για συγκεκριμένες περιόδους το χρόνο κατά τη λήξη και έναρξη σχολικής περιόδου / έναρξη και λήξη περιόδου διακοπών (θα προηγείται πάντα σχετική ανακοίνωση της εταιρείας). Απαραίτητη η επίδειξη της πράξης τοποθέτησής τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

    Προσφορά Aller retour 20% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και ΕΙΧ οχημάτων για εισιτήρια που εκδίδονται μετ΄επιστροφής. Όροι προσφοράς: Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να ακυρωθούν και τα δύο σκέλη, άλλως υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής σε ανοιχτά.
    Κάτοχοι καρτών AEGEAN SEA CLUB Πρόγραμμα επιβράβευσης που αφορά την παροχή δωρεάν εισιτηρίων με την συμπλήρωση συγκεκριμένων πόντων.
    Πολύ Μικρά Ι.Χ. (CARS) Εκπτωτικός ναύλος έως 20% στα Ε.Ι.Χ. μικρού μήκους μέχρι και 3.70 μέτρα.
    CAR 2 (μήκος 4,40 μέτρα και άνω) Προσφορά ναύλου, εκδίδονται στην ίδια τιμή με τα CAR 1
    EIX Αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στα νησιά προσέγγισης του πλοίου “Άνεμος” 25% όλο το χρόνο πλην Υψηλής περιόδου. Ειδικές εκπτώσεις 50% στα ΕΙΧ / μοτό τους για συγκεκριμένες περιόδους το χρόνο κατά τη λήξη και έναρξη σχολικής περιόδου / έναρξη και λήξη περιόδου διακοπών (θα προηγείται πάντα σχετική ανακοίνωση της εταιρείας)
    Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow. Τράπεζα Πειραιώς Κέρδισε αλλά και εξαργύρωσε yellows με τις αγορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο φυσικό κατάστημα της Aegean Sea Lines, καθώς και με τις online κρατήσεις στο www.aegean-sealines.gr. Ισχύει για συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

    ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

    Ε.Ι.Χ. – ΑΜΕΑ 50%. Ισχύει για οχήματα που είναι χαρακτηρισμένα αναπηρικά στην άδεια κυκλοφορίας τους
    Ε.Ι.Χ. ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 30% έκπτωση στα Ε.Ι.Χ. πολυτέκνων. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας πολυτεκνίας κατά την επιβίβαση.
    Ε.Ι.Χ. – ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ 20% έκπτωση στα Ε.Ι.Χ. τριτέκνων. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας τριτεκνίας ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κατά την επιβίβαση.
    Ασυνόδευτο ΙΧ με μήκος ως 4.40m Στην τιμή των ΙΧ1. Δεν ισχύουν εκπτωτικοί ναύλοι εφόσον το ΕΙΧ ταξιδεύει ασυνόδευτο.
    Ασυνόδευτο ΙΧ με μήκος άνω των 4.40m Στην τιμή των ΙΧ2. Δεν ισχύουν εκπτωτικοί ναύλοι εφόσον το ΕΙΧ ταξιδεύει ασυνόδευτο.

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτριος Ματθαίου: Πάλι πρόεδρος του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas

    Όμιλος Γκριμάλντι: Με €29,9 εκατ. εξασφάλισε την επιδοτούμενη γραμμή Civitavecchia, Arbatax και Cagliari

     



    ΣΧΟΛΙΑ