• Ναυτιλία

    Κορονοϊός: Αρνητικά τα τέστ στα δύο μέλη πληρώματος του «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π»

    • Του Λάμπρου Καραγεώργου


    Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για τον Covid 19, ένας 26χρονος δόκιμος μηχανικός και έναν 42χρονο εκπαιδευόμενος ναύτης, μέλη του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» .

    Σε ανακοίνωση της η εταιρεία Fast Ferries πλοικτήτρια του πλοίου αναφέρει ότι «τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που διενεργήθηκε με ευθύνη του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον ιό COVID-19 στους δύο ναυτικούς μέλη του πληρώματος του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, οι οποίοι παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα εχθές 28/3/2020, είναι αμφότερα αρνητικά.

    Η εταιρεία μας, συναισθανόμενη την υψηλή ευθύνη της επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον της, έλαβε κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο και ενήργησε σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. κατά τον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας»

    Το «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» παρέμενε από χθες στο λιμάνι της Ραφήνας καθώς τα υπόλοιπα 39 μέλη του πληρώματος του πλοίου είχαν τεθεί σε καραντίνα εν αναμονή του αποτελέσματος για τους δύο συναδέλφους τους.

    Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο,Τήνο Μύκονο με επιστροφή.Επέστρεψε κενό επιβατών στο λιμάνι της Ραφήνας.



    ΣΧΟΛΙΑ