• Ναυτιλία

    Κωνσταντίνος Λογοθέτης: Αύξησε το ποσοστό του στην SulNOx Group

    Κωνσταντίνος Λογοθέτης


    Η εταιρεία Tergeo Limited, η οποία ελέγχεται από τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Λογοθέτη, αύξησε το μερίδιό της στον εισηγμένο όμιλο τεχνολογίας καυσίμων SulNOx Group PLC από 12,77% σε 18,49%.

    Το ποσοστό που κατέχει μέσω της Tergeo μαζί με τα άλλα συμφέροντα του, ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης στη SulNox ανεβάζουν τη συνολική του συμμετοχή στο 22,46%.

    Ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης είναι πρόεδρος του Alithea Capital ενός ιδιωτικού οικογενειακού γραφείου με έδρα το Λονδίνο.

    Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Libra και Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Gravity Private Wealth.

    Προηγουμένως, ο Κ. Λογοθέτης ήταν ο ιδρυτικός Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Libra όπου υπηρέτησε για σχεδόν 20 χρόνια.

    Σχολιάζοντας την επένδυση του στο SulNOx, ο Κωνσταντίνος Λογοθέτης είπε:

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενισχύσουμε την υπάρχουσα παρουσία μας στην SulNOx με μεγαλύτερη συμμετοχή. Οι πελάτες που επικεντρώνονται στη δημιουργία σημαντικής εξοικονόμησης κόστους και μείωσης των εκπομπών εν μέσω μιας επιδεινούμενης κλιματικής κρίσης εκτιμούν γρήγορα πώς τα προϊόντα SulNOx μπορούν να ωφελήσουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Ως στρατηγικός επενδυτής θα συνεχίσω να υποστηρίζω και να βοηθώ στην επιτάχυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων της SulNOx μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας, ιδιαίτερα στην ενέργεια και τη ναυτιλία”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Imperial (Χάρης Βαφειάς): Αγόρασε δύο πλοία από εταιρείες του έναντι 71 εκατ. δολαρίων

    Τσικαλάκης (ΠΝΟ) για δολοφονία στο Blue Horizon: Eγκληματική συμπεριφορά και δεν μας αντιπροσωπεύει

    Δέκα πλοία ναυπηγεί η ΤΕΝ του Νίκου Τσάκου



    ΣΧΟΛΙΑ