ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Η παράνομη εγκληματική δράση των διακινητών αλλοδαπών δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή από τις ελληνικές αρχές . Προειδοποιούμε: Μηδενική ανοχή”.
Αυτό αναφέρει σε σχόλιο του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας με αφορμή το σημερινό σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Αγ.Φωκά στη Λέσβο, όταν διακινητές άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο εναντίον σκάφους του Λιμενικού Σώματος χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σημειώνεται ότι το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού ανταπέδωσε με βολές σε ασφαλή τομέα του ταχυπλόου, το οποίο κατάφερε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια και να το σταματήσουν στη συνέχεια οι ομόλογες τουρκικές αρχές.
Διαβάστε επίσης
Βόρεια Μακεδονία: Νέο κύμα συλλήψεων για την πυρκαγιά σε νυχτερινό κλαμπ στο Κότσανι με 61 θύματα
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η ελληνική αμυντική βιομηχανία έχει την ευκαιρία εξαγωγικής προσέγγισης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τούσκ: Το πιο σημαντικό είναι να πείσει η Ευρώπη τον Τραμπ πως κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί τη Ρωσία
- Γερμανία: Xρηματοδοτεί το πρώτο ολοκληρωμένο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία μαζί με εταίρους του ΝΑΤΟ
- Κανονικά το δρομολόγιο του Blue Star 1 την Πέμπτη – Τι συμφώνησαν Blue Star Fairies και ΠΕΝΕΝ
- Νίσυρος: Σεισμός 4,7 Ρίχτερ
