ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, ενώ οι άνεμοι σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 μποφόρ.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου Θάσου, Βόλος-Σποράδες,Αρκίτσα-Αιδηψός και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Καλό είναι όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τις αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πώς θα κινηθούν τη Δευτέρα τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στην Αττική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της