• Ναυτιλία

    Η Θεοδώρα Ρήγα νέα εμπορική  διευθύντρια του ΟΛΘ

    Θεοδώρα Ρήγα,, ΟΛΘ

    Θεοδώρα Ρήγα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε.


    Η Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. γνωστοποίησε ότι η Θεοδώρα Ρήγα ορίζεται από 1 Ιανουαρίου 2023 νέα Γενική Εμπορική Διευθύντρια (Chief Commercial Officer), σε αντικατάσταση του Ιωάννη Φετάνη.

    Η Θεοδώρα Ρήγα συνεχίζει να διατηρεί επιπλέον την θέση της Διευθύντριας Στρατηγικής Επικοινωνίας.

    Είναι Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της MedCruise – Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου- και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

    Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ, είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες λιμένων, ναυτιλιακών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τα τελευταία 20 χρόνια.

    Είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κρουαζιέρας και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ναυτιλιακής εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως Εμπορική Διευθύντρια και ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής Ανάπτυξης, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στην Ελλάδα, και παρείχε επικοινωνιακή υποστήριξη στην Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας.



    ΣΧΟΛΙΑ