ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επανεξελέγη πρόεδρος της HELMEPA, η Σεμίραμις Παληού, η οποία δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης: «Είναι τιμή μου να υπηρετώ τη HELMEPA από τη θέση της Προέδρου και θέλω να εκφράσω την χαρά μου, που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω ξανά με ενεργό ρόλο.
Θέλω να ευχαριστήσω τα ήδη υπάρχοντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σημαντική προσφορά τους και να καλωσορίσω τα καινούργια μέλη, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό μου για τις υψηλές ικανότητες της νέας ομάδας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε με πάθος και ανιδιοτέλεια το διαχρονικό έργο της HELMEPA στο μονοπάτι της βιώσιμης ανάπτυξης, της αειφορίας και της προστασίας των θαλασσών».
Μετά τις αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε ως εξής το Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Σεμίραμις Παληού
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ξυλάς
Αντιπρόεδρος: Καραγεωργίου Γεώργιος
Γραμματέας: Ειρήνη Νταϊφά
Ειδικός Γραμματέας: Γεώργιος Καλλιάνης
Ταμίας: Αριστείδης Πίττας
Αναπληρώτρια Ταμίας: Κάλλη Λιβανού
Μέλος: Ανδρέας Γιακουμέλος
Μέλος: Μιχαήλ Δαλακούρας
Μέλος: Παναγιώτης Ζαχαριάδης
Μέλος: Φραγκίσκος Κανελλάκης
Μέλος: Ιωάννα Μαρτίνου
Μέλος: Αθανάσιος Μπέης
Μέλος: Χρήστος Ντεγιάννης
Μέλος: Μιλένα Παππά
Μέλος: Ελένη Πολυχρονοπούλου
Μέλος: Θεοδόσης Σταματέλλος
Μέλος: Μαρία Χατζηιωάννου
Στο Διοικητικό Συμβούλιο μετέχει αυτοδικαίως, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ, κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκης.
Το 2022, τα μέλη της HELMEPA είναι 296 εταιρείες μέλη, 2.142 πλοία και 14.000 ναυτικοί.
Διαβάστε επίσης
Σταματάει από σήμερα τα δρομολόγια το “Σμύρνα” από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη
Costamare: Επενδύει 200 εκατ. δολάρια σε πλατφόρμα διαχείρισης πλοίων ξηρού φορτίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύκγρουση Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Φανταστικές οι κατηγορίες για τη δίκη Βαλυράκη» – «Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την πρόεδρο»
- Αλεξάντερ Νόβακ: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή προκαλεί τη σοβαρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων 40 ετώ
- ΣτΕ: Ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του όπως είναι η αγωγή σε Κέντρο Λόγου
- Πηγές υπ. Ανάπτυξης: Υπάρχει συντονισμός για βέλτιστες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τους βενζινοπώλες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.