• Ναυτιλία

    Η ομογενής Κατίνα Αθανασίου ορίστηκε αντιπρόεδρος πωλήσεων της Celebrity Cruises

    Κατίνα Αθανασίου

    Κατίνα Αθανασίου


    H Celebrity Cruises γνωστοποίησε ότι η ομογενής Κατίνα Αθανασίου αναλαμβάνει τη θέση της νέας αντιπροέδρου πωλήσεων, στη θέση της Dondra Ritzenthaler.

    Επισημαίνεται ότι η Κατίνα Αθανασίου προσελήφθη τον προηγούμενο μήνα Ιανουάριο ως αντιπρόεδρος πωλήσεων στο τμήμα Αμερικής της Celebrity και διαθέτει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας.

    Πριν την ένταξη της, στην Celebrity στις αρχές του έτους, υπηρέτησε ως Senior Vice President, Sales στην Silversea Cruises. Έχει επίσης προηγούμενη εμπειρία ως Chief Sales Officer στη Norwegian Cruise Line Holdings, αλλά και σε άλλες θέσεις διαχείρισης πωλήσεων.

    Η ανακοίνωση έρχεται μετά από την παραίτηση της προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Celebrity, Lisa Lutoff-Perlo, και τη μετάβασή της στη θέση της αντιπροέδρου εξωτερικών υποθέσεων της Royal Caribbean Group και αντικαταστάθηκε από τη Laura Hodges Bethge.

    Η Κατίνα Αθανασίου κουβαλάει μια πλούσια εμπειρία στον οργανισμό πωλήσεων της Celebrity Cruises, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης θητείας της ως Senior Vice President, Sales στη Silversea Cruises.

    Πριν από αυτή τη θέση, είχε υπηρετήσει ως Chief Sales Officer για τη Norwegian Cruise Line Holdings, μεταξύ πολλών άλλων ρόλων διαχείρισης πωλήσεων για τις μάρκες της γραμμής.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιωάννα Προκοπίου: Μια γυναίκα της ναυτιλίας που συμμετέχει και αντλεί δύναμη από όλες τις θεσμικές θέσεις του εφοπλισμού

    Έλληνες εφοπλιστές: Συνεχίζουν τις πωλήσεις τάνκερ – Στο επίκεντρο aframax και LR2

    Drewry: Μειώθηκαν κατά 2% οι ναύλοι στις μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων

     



    ΣΧΟΛΙΑ