ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Alpha Bank, ΕΤΕ, Motor Oil, Fourlis, Diana Shipping, Nike, Tesla
Η εταιρεία spin off της Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, Ocean Pal, υπέγραψε μια νέα συμφωνία ναύλωσης με την εταιρεία ETG Commodities για το πλοίου ξηρού χύδην φορτίου, τύπου panamax 73.691 dwt, Calipso.
Το πλοίο κατασκευής 2005 έχει ναυλωθεί για περίπου 90 ημέρες με 19.600 δολάρια την ημέρα από τις 2 Ιουλίου, μετά την προηγούμενη ναύλωση του νωρίτερα φέτος με την Tongli Shipping με ημερήσια τιμή 24.500 δολάρια.
Η εισηγμένη στο Nasdaq Ocean Pal γνωστοποίησε ότι αναμένει να κερδίσει περίπου 1,76 εκατομμύρια δολάρια για την προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.
Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα ένα capesize και δύο panamaxes στον στόλο της και αναμένει την παράδοση του πλοίου Baltimore που κατασκευάστηκε το 2005 από την Diana Shipping το τρίτο τρίμηνο του 2022 μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης επιθεώρησης του πλοίου.
Διαβάστε επίσης:
Εκδήλωση για τον κλάδο της ναυτιλίας από την Wilhelmsen Ship Management
Μαρινάκης – Φράγκου: Δεν παραβιάζουμε κανένα εμπάργκο, τηρούμε τις κυρώσεις ως έχουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.