ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δύο επιβατηγά πλοία συνεχίζει τα δρομολόγια της η Golden Star των εφοπλιστών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου από το λιμάνι της Ραφήνας.
Με επιστολή της, η εταιρεία, προς τους συνεργάτες της και τους πελάτες της, επισημαίνει ότι «παραμένει ενεργή στο χώρο της ακτοπλοΐας με το Superexpress, το μεγαλύτερο catamaran στο Αιγαίο και με το Superferrry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων» και υπογραμμίζει με έμφαση ότι «παράλληλα σχεδιάζουμε το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιλογές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών και σύνδεση με το λιμάνι της Ραφήνας».
Υπενθυμίζεται ότι η Golden Star, πώλησε στην εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου, τα πλοία Superferry II, Supercat, Superspeed, Superferry II.
Διαβάστε επίσης:
Ενδιαφέρον της Golden Star Ferries για τη σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σποράδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Πούτιν, μία ημέρα πριν από την επίσκεψη Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Διορία στις εταιρείες ακτοπλοΐας να καταθέσουν τις θέσεις τους έως 14 Νοεμβρίου
- Συνάντηση Πιερρακάκη με τον Τούρκο Υπουργό Οικονομικών στην Ουάσιγκτον
- 5 νέα βραβεία για την Lidl Ελλάς στα Hellenic Responsible Business Awards 2025
