• Ναυτιλία

    Οι εφοπλιστές Νινέττα Βαφειά, Νίκος Φραγκίστας και Γιώργος Αλεξανδράτος σε ρόλο ηθοποιού!

    Νινέττα Βαφειά - Νίκος Φραγκίστας - Γιώργος Αλεξανδράτος

    Νινέττα Βαφειά – Νίκος Φραγκίστας – Γιώργος Αλεξανδράτος


    Εφοπλιστές και άνθρωποι της ναυτιλίας άφησαν τα ναυτιλιακά γραφεία και κάνουν πρόβες για να ανεβάσουν θεατρικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου.

    Το θεατρικό έργο «Μια Κυρία Ατυχήσασα» θα ανέβει στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, από τις 2 έως και 6 Φεβρουαρίου. Οι παραστάσεις θα δίδονται τις καθημερινές, 21:00 μ.μ., και την Κυριακή στις 19:30 μ.μ.

    Η Θεατρική – Φιλανθρωπική ομάδα “The Arte” παρουσιάζει από την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών τη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια Κυρία Ατυχήσασα», σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Δερμιτζάκη και διασκευή της Νινέτας Κασκαρέλη.

    Το έργο αυτό έχει γίνει γνωστό με πρωταγωνιστές, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μάρω Κοντού.

    Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς τα έσοδα της φιλανθρωπικής θεατρικής παράστασης, θα διατεθούν στην «HOPEgenesis», μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας, και την Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία» που προσφέρει Ανακουφιστική Φροντίδα σε συνανθρώπους μας.

    Απο το χώρο της Ναυτιλίας, συμμετέχει η κυρία Νινέττα Βαφειά, μητέρα του Χάρη Βαφειά, στο ρόλο της Άννας Βλαντή, αδερφή του σπουδαστή Χατζηθωμά, ο Νίκος Φραγκίστας που θα ειναι ο αξιωματικός που τραγουδάει και ο Γιώργος Αλεξανδράτος στον ρόλο του ζωηρού και σκανταλιάρη Γιάννη Χατζηθωμά, σπουδαστή στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων.

    Με σειρά εμφάνισης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ, στο ρόλο του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ, μαθητή της Σχολής, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΡΙΑΝΘΗΣ, Δίοπος , Αγόρια – Μαθητές της σχολής ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ Αξιωματικός που τραγουδάει, Κορίτσια – Φίλες του Χατζηθωμά ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΛΙΡΗΣ, Αξιωματικός Α”, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ Αξιωματικός Β”, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ, ΚΙΜΩΝ 1ος γιος του Λεωνίδα, ΣΙΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ , 2ος γιος του Λεωνίδα, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ 3ος γιος του Λεωνίδα, TIMOΣ ΤΖΑΝΝΕΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ, Διευθυντής Ναυτικής Σχολής, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΝΟΦΩΝ, φίλος και συνάδελφος του Λεωνίδα, ΝΕΝΑ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ, Ανθυποπλοίαρχος Καραμαούνα, ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΑΝΝΑ ΒΛΑΝΤΗ, αδελφή του Χατζηθωμά, ΝΙΝΕΤΑ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΥΦΑΝΤΟΥΛΗ ατυχήσασα, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ναύαρχος Φλωρίνης, ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗ Ερμιόνη, κυρία Ναυάρχου

    Πρωταγωνιστής είναι ο Τίμος Τζάννες (Montblanc) και η Νινέτα Κασκαρέλη.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετέχουν ενεργά τα δυο παιδιά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    Ο Αλέξης, παίζει τον ρόλο του Μπάμπη (3ου γιου του Πετρόχειλου) και η Αλίκη, που χορεύει μαζί με πολλές άλλες διαδραστικές εκπλήξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξανδρος Καραμανλής: Στο θεατρικό σανίδι ο γιος του Κώστα Καραμανλή

    Συνάντηση Μ. Τραυλού με την Sue Biniaz

    Δένδιας: Eξετάζoυμε συμπαραγωγή 7 φρεγατών Constellation με τις ΗΠΑ

    Η Dorian LPG του Τζον Χατζηπατέρα δίνει μέρισμα $1 ανά μετοχή και συνολικά $40,6 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ