ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την υπογραφή ενός συμβολαίου στην Κίνα που έμοιαζε σχεδόν σαν πρόκληση στα μέτρα που είχαν βάλει οι ΗΠΑ για να βυθίσουν τη ναυπηγική βιομηχανία του Πεκίνου και να επαναλειτουργήσουν τη δική τους, ο ναυτιλιακός κολοσσός της Γαλλίας, ο οποίος ανέβηκε πλέον στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στις εταιρείες διακίνησης κοντέινερ, διαβεβαίωσε τον Λευκό Οίκο με μια επίσκεψη του ιδιοκτήτη της Rodolph Saadè στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Η επένδυση θα δημιουργήσει 10.000 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τον Γαλλολιβανέζο μεγιστάνα, και θα περιλαμβάνει την επέκταση των τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, την κατασκευή ενός κόμβου αεροπορικών φορτίων στο Σικάγο, την αγορά πέντε νέων φορτηγών Boeing 777 και τον τριπλασιασμό του αριθμού των πλοίων υπό σημαία ΗΠΑ που εκμεταλλεύεται η θυγατρική εταιρεία Li00 President1.
Ο Ρ. Σααντέ επισήμανε επίσης στον Ντόναλντ Τραμπ ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει επίσημη ανακοίνωση για την κατασκευή πλοίων που θα ναυπηγηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Διαβάστε επίσης:
Κουσαθανάς – Μέγας: Περιμένουμε 900 προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στη Μύκονο
Το κοινωνικό κεφάλαιο του Μαρκ Κάρνεϊ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουρολογία: Ρομποτική χειρουργική μιας οπής αποκλειστικά στο Metropolitan Hospital
- Συνεργασία SoftBank – Intel για τεχνολογίες μνήμης επόμενης γενιάς για AI και HPC
- Εθνική Τράπεζα: Aλώβητο από τις προκλήσεις του 2025 το ελληνικό επιχειρείν
- Ποσειδώνια 2026: Η εκδήλωση θα σπάσει όλα τα ρεκόρ με μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα από κάθε άλλη φορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.