• Ναυτιλία

    H TCM έγινε TST – Η Tsakos Columbia Shipmanagement (TCM) εξαγοράστηκε από την Tsakos Shipping and Trading (TST)

    Παναγιώτης Τσάκος

    Ο Παναγιώτης Τσάκος, επικεφαλής του ομίλου Tsakos Group


    Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση της Columbia Shipmanagement, μια διαδικασία που ξεκίνησε τον προηγούμενο Οκτώβριο από την Tsakos Columbia Shipmanagement (TCM). Η εταιρεία πέρασε ήδη εξ ολοκλήρου στον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tsakos Columbia Shipmanagement (TCM), ήδη ενσωματώθηκε στην Tsakos Shipping and Trading S.A, και σε συντομία θα αναφέρεται TST.

    Η νέα διευρυμένη ναυτιλιακή εταιρεία που διαχειρίζεται περίπου 45 πλοία περνάει αυτές τις ημέρες από την έγκριση των μεγάλων κολοσσών εμπορίας και διακίνησης πετρελαίου ώστε να πιστοποιηθεί για τις δεξιότητες της και τις ικανότητες του στελεχιακού της δυναμικού.

    Επισημαίνεται ότι η εταιρεία διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο κέντρο ελέγχου όλων των πλοίων που βρίσκονται υπό την διαχείριση της. Το κέντρο αυτό παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο όλους τους χώρους των πλοίων και έχουν συνεχή επαφή με τον πλοίαρχο και τα πληρώματα τους. Αυτό ενισχύει την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, όρος και προϋπόθεση που θέτουν οι ναυλωτές.

    Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον καπετάν Παναγιώτη Ν. Τσάκο με έδρα την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του μισού και πλέον αιώνα δραστηριότητας, η Tsakos Shipping and Trading S.A. έχει επεκτείνει σημαντικά τις ναυτιλιακές της δραστηριότητες και την παγκόσμια επιχειρησιακή της ικανότητα, μέσω της σταθερής απόδοσης στην παροχή αξιόπιστων μεταφορικών υπηρεσιών.

    Η έξυπνη και σταθερά συνετή διαχείριση είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να γίνει σταδιακά ο προτιμώμενος συνεργάτης επιλογής για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματιών. Το εμπορικό σήμα Tsakos έχει γίνει έτσι συνώνυμο με τις αρχές της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της αξιοπιστίας, της αποτελεσματικότητας και της δέσμευσης για αριστεία.

    Η εταιρεία διαχειρίζεται έναν διαφοροποιημένο στόλο πλοίων που περιλαμβάνει LNG, δεξαμενόπλοια, πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου και πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Επιπλέον, προσφέρει, μέσω εξειδικευμένων τμημάτων ή ξεχωριστών εταιρικών οντοτήτων, πληθώρα υπηρεσιών που κυμαίνονται από την επίβλεψη νεόδμητων μέχρι τη χρηματοδότηση, την ασφάλιση και τις εταιρικές υπηρεσίες.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ