• Ναυτιλία

  H Μύκονος υποδέχθηκε το Celestyal Discovery

  Celestyal Discovery

  Celestyal Discovery


  Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι Αρχές της Μυκόνου την πρώτη του άφιξη, στο νησί, του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Discovery.

  Το πλοίο επισκέφθηκαν και αντάλλαξαν τις εθιμοτυπικές πλακέτες ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Μ. κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς Μέγας, ο Υπολιμενάρχης κ. Παναγιώτης Κατσάρας, ο πλοηγός του λιμένα καπτ. Γεώργιος Εμμανουηλίδης, η Υπεύθυνη Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων κα. Μαριάννα Αιμιλία Ξενουδάκη, ο Υπεύθυνος θεμάτων Κρουαζιέρας του ΔΛΤΜ κ. Νικόλαος Χρυσοβ. Βαρδαλάχος.

  Τον Πρόεδρο του ΔΛΤΜ και τους υπόλοιπους καλεσμένους υποδέχθηκαν στο πλοίο ο εκπρόσωπος της Celestyal Cruises καπτ. Γεώργιος Κουμπενάς, Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, ο καπετάνιος του πλοίου καπτ. Παναγιώτης Γιακουμάτος, το πλήρωμα και εκπρόσωποι του ταξιδιωτικού πρακτορείου Delia Travel, που εκπροσωπεί την Celestyal Cruises στον νησί μας.

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου (ΔΛΤΜ), Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας, εξέφρασε τη χαρά του για την άφιξη του Celestyal Discovery και την ανάπτυξη του στόλου της Celestyal Cruises. Ευχήθηκε καλά και ασφαλή ταξίδια στον καπετάνιο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του πλοίου. Επίσης, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των αφίξεων του ΔΛΤΜ για τη φετινή χρονιά και εξέφρασε την ελπίδα ότι όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν με επιτυχία.

  Η παρουσία του Προέδρου του ΔΛΤΜ και της Λιμενικής Αρχής κατά την άφιξη του Celestyal Discovery υπογράμμισε τη σημασία αυτού του γεγονότος για την τοπική κοινωνία και την τουριστική ανάπτυξη της Μυκόνου.

  Διαβάστε επίσης:

  Φόρουμ Δελφών: Η ομιλία της Μελίνας Τραυλού συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον

  Πέτρος Παππάς: Είναι μια συναρπαστική ημέρα – Με 163 πλοία πλέον η Star Bulk

  Νικόλας Μαρτίνος: Η Thenamaris ενισχύει τον στόλο της με δύο νεότευκτα τάνκερ  ΣΧΟΛΙΑ