• Ναυτιλία

    H Celestyal Cruises ενισχύθηκε με τον Tobias Klitsch και την Beth Hulett

    • NewsRoom
    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης


    Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη βασικών αγορών με το διορισμό δύο ανώτερων στελεχών στην εμπορική της ομάδα.

    Ο Tobias Klitsch αναλαμβάνει ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, ενώ η Beth Hulett διορίστηκε σε θέση Υπεύθυνη Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς.

    Ο Tobias Klitsch διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχοντας καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην ταξιδιωτική βιομηχανία εδώ και 15 χρόνια. Έρχεται στη Celestyal από την PA Consulting, όπου, ως διευθυντής, συνεργάστηκε με οργανισμούς σε όλους τους τομείς της αεροπορίας και των ταξιδιών με σκοπό μέσω διαρθρωτικών αλλαγών την προώθηση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και της εμπορικής επιτυχίας τους. Προηγουμένως, ο Tobias είχε εργαστεί στην Virgin Atlantic ως Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης Πωλήσεων, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική πωλήσεων και διαχείρισης λογαριασμών της αεροπορικής εταιρείας. Πριν από τη Virgin Atlantic, ο Tobias κατείχε ηγετικούς ρόλους στη British Airways σε θέματα διαχείρισης εσόδων και πωλήσεων και επέβλεπε την υλοποίηση της στρατηγικής για τις πρόσθετες αεροπορικές υπηρεσίες. Ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, της Celestyal, ο Tobias θα εργαστεί με όλα τα τμήματα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής, υλοποιώντας το όραμά μας να αποτελούμε έναν αξιόπιστο οργανισμό για συνεργασία. Θα εκπονεί αναλύσεις της αγοράς και θα συνεργάζεται με τους επικεφαλής των πωλήσεων για να σχεδιάσει τις κατάλληλες για την αγορά τους στρατηγικές για την προώθηση των σχεδίων ανάπτυξης της Celestyal. Ο Tobias εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας στις 17 Απριλίου και αναφέρεται απευθείας στον Chief Commercial Officer κ. Lee Haslett.

    Tobias Klitsch - Beth Hulett
    Ο Tobias Klitsch αναλαμβάνει ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, ενώ η Beth Hulett διορίστηκε σε θέση Υπεύθυνη Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς.

    Η Beth Hulett διαθέτει πάνω από οκτώ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας. Έρχεται στη Celestyal από την Virgin Voyages, όπου συνεργάστηκε με βασικούς εταίρους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσει στην προώθηση των πωλήσεων ως Διευθύντρια Πωλήσεων. Προηγουμένως, η Beth εργάστηκε στην Iglu.com ως Senior Global Supply Manager, όπου βοήθησε στην ενίσχυση των σχέσεων με τους εμπορικούς συνεργάτες και είχε εντυπωσιακό ιστορικό στη δημιουργία εμπορικής αξίας, στην εφαρμογή αλλαγών και στη βελτίωση της απόδοσης. Ως Global Market Development Manager, η Beth θα υποστηρίξει τον Tobias στην υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής για την επίτευξη αξίας τόσο για τη Celestyal όσο και για τους εμπορικούς της συνεργάτες, παγκοσμίως. Θα υποστηρίξει επίσης την τοπική ομάδα που χειρίζεται το πελατολόγιο σε όλα τα κανάλια για τον εντοπισμό ευκαιριών. Η Beth εντάχθηκε στη Celestyal στις 21 Απριλίου και θα αναφέρεται απευθείας στον Tobias.

    Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Tobias και την Beth στη Celestyal. Έρχονται σε μια συναρπαστική στιγμή, του ντεμπούτου του νέου μας πλοίο, του Celestyal Journey, τον Σεπτέμβριο. Τόσο ο Tobias όσο και η Bethanie έχουν ένα ισχυρό ιστορικό στην επίτευξη εμπορικής αξίας και στρατηγικής ανάπτυξης, το οποίο αναμένεται να αποδειχθεί ανεκτίμητο, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας και επενδύουμε στην ουσιαστική διεύρυνση της παρουσίας της Celestyal σε βασικές αγορές και την ενίσχυση της θέσης μας ως ο κορυφαίος πάροχος των βραβευμένων, πολυδιάστατων εμπειριών διακοπών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο».

    Διαβάστε επίσης:

    United Maritime (Σταμάτης Τσαντάνης): Ενισχύει το στόλο της με φορτηγό πλοίο και τα έσοδα της με την ναύλωση δυο πλοίων

    Naval Group-NAFS: Ενισχύουν τη συνεργασία τους για την παραγωγή στην Ελλάδα των Κορβετών Gowind



    ΣΧΟΛΙΑ