ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Ιγγλέσης, σύμφωνα με διευκρίνηση της εταιρείας, δεν έχει αποχωρήσει από την οικογενειακή εταιρεία Samos Steamship Co, αλλά παραμένει President και Director, ενώ η Samos Steamship Co συνεχίζει τη λειτουργία της με την ίδια δομή και τους ίδιους principals.
Παράλληλα ο Γιάννης Ιγγλέσης, έχει δημιουργήσει την εταιρεία J . H . I Steamship Co , που διαχειρίζεται σήμερα πέντε πλοία bulk carriers (LONDON SPIRIT , KARLOVASI , PROTEUS , LIMNIONAS , ORMOS ), ένα tanker ( SAMOS ) και είναι το newbuilding bulk carrier PERSEUS από τα ναυπηγεία Oshima καθώς και το new building, ναυπηγεία Sumitomo,το οποίο θα παραληφθεί τον Ιανουάριο του 2026.
Tέλος, αναμένονται άλλα δύο new building Capes, από τα ναυπηγεία JMU, που παρουσιάζονται από την J . H . I Steamship Co στο τέλος του 2026.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιες μετοχές άντεξαν στην καταιγίδα, Βρεττού-QUBE 1-0, η ήττα του Δαυίδ, ποια είναι η άγνωστη ναυτιλιακή Αdele, ο Ρούμπιο και η Κίμπερλι, το μέρισμα του Κούστα (oh my god) και η Νίκη Κεραμέως στο My Story
- Akrotiri Tankers (Μαριέλενα Προκοπίου και Κωνσταντίνος Λάμψιας): Παρήγγειλαν άλλο ένα τάνκερ Suezmax αξίας 84,4 εκατ. δολαρίων στο New Times Shipbuilding
- O εφιάλτης του Orus Reis, η δημοφιλία Δένδια στην Κύπρο, ο Αλέξης και η Πλατυτέρα και ποιος Σέρβος έγινε Ελληνας
- Σοφία Βακάκη: Η κόρη του Mr Jumbo που αγοράζει μετοχές – Οι κινήσεις των 7,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.