Αποχώρησε, ο Φάνης Κυριακούλης, από την εταιρεία του δημιούργησε ο πατέρας του, Σταύρος Κυριακούλης, «Κυριακούλης Μεσόγειο», μετά την πώληση στην εταιρεία Indigo Marine, με έδρα των Νησιών Μάρσαλ, που ανήκει στους Παναγιώτη και Ρήγα Τζώρτζη.
Ωστόσο, ο Φάνης προαναγγέλλει και τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.
Ο Φάνης Κυριακούλης, με επιστολή του, την οποία γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Μετά από ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 1982, ήρθε η ώρα να κλείσω ένα σημαντικό κεφάλαιο συνεργασίας με τον ΚΗΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ – ένα γεμάτο εμπειρίες, προκλήσεις και δημιουργικότητα.
Αυτό το ταξίδι υπήρξε ένα πραγματικά πολύτιμο κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με εξαιρετικούς ανθρώπους και να συνεισφέρω σε έργα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο πεδίο μας.
Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Καθώς ολοκληρώνεται αυτό το κεφάλαιο, ετοιμάζομαι να ξεκινήσω ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα στον ίδιο τομέα, που καθοδηγείται από μια νέα προοπτική και ένα ανανεωμένο όραμα για το μέλλον. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω.
Εύχομαι συνεχείς επιτυχίες και ανάπτυξη στον ΚΗΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ και σε όλους εσάς προσωπικά.
Με εκτίμηση και σεβασμό»
Διαβάστε επίσης
Φανταστικό βίντεο με Θανάση «Elevator» Αντετοκούνμπο για τη δήλωση των ασανσέρ
Προσωπικός αριθμός – Λήγει σήμερα η προθεσμία για την έκδοσή του από τους πολίτες
Ζοχράν Μαμντάνι: Ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος της Νέας Υόρκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδησσός: Νέα ρωσική επίθεση, έπληξε τον μεγαλύτερο τερματικό σταθμό φυτικού λαδιού της Ουκρανίας
- Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής
- Πακιστάν: Φυλάκιση 17 ετών για τον πρώην πρωθυπουργό Ίμραν Χαν και τη σύζυγό του
- Δήμος Πειραιά: Γιόρτασε την «κόκκινη νύχτα» με μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή