• Ναυτιλία

    ΕΒΕΠ: Συνάντηση με δώδεκα γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της ναυτιλίας

    • NewsRoom
    Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ)

    Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ)


    Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Ε.Β.Ε.Π.) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή με 12 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της ναυτιλίας.

    Την Τρίτη, 10.10.2023, ώρα 09:30 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα, «Πράσινες Τεχνολογίες και Ψηφιοποίηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας και της Γερμανίας», στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π., όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες θα παρουσιάσουν υπηρεσίες και προϊόντα με έμφαση σε ψηφιακές λύσεις για την ναυτιλία, καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες για την ναυπήγηση «πράσινων» πλοίων.

    Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για το δυναμικό της γερμανικής αγοράς αλλά και τα δεδομένα και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

    Δείτε το Πρόγραμμα εδώ

    Δηλώστε συμμετοχή εδώ 

    Στο τέλος της Ημερίδας θα υπάρχει η δυνατότητα για B2B meetings με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών. Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.

    Δείτε τα προφίλ των γερμανικών εταιριών στη σελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου εδώ και δηλώστε το ενδιαφέρον σας για Β2Β meetings στην παρακάτω φόρμα:

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Β2Β Meetings εδώ

     ή επικοινωνήστε με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο (Ζωή Μπαλτζή, [email protected], 2310 327733) ή με την Navigator Shipping Consulting Ltd  (Ευανθία Τσέκου, [email protected], τηλ. 210 6234000).

    Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΕΒΕΠ και ώρα 16:30 – 18:00.

    Διαβάστε επίσης: 

    Aegean: Ενισχυμένο το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων

    ΟΛΘ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Arie Koppelaar



    ΣΧΟΛΙΑ