ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική εταιρεία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας Ambrey ανακοίνωσε σήμερα πως έλαβε πληροφορίες ότι ένα πλοίο στοχοθετήθηκε σε απόσταση περίπου 61 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του λιμανιού Χοντέιντα στην Υεμένη.
Οι αντάρτες Χούθι, σύμμαχοι του Ιράν, πραγματοποιούν εδώ και μήνες επιθέσεις εναντίον της ναυσιπλοΐας στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας σε αλληλεγγύη με τους Παλαιστινίους στον πόλεμο της Γάζας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κεραμέως: Το μεταρρυθμιστικό μας έργο η σημαντικότερη προσφορά σε όλους τους Έλληνες
Πυροσβεστική: Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Βοιωτία και Ηράκλειο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκρήξεις στο Κίεβο, συναγερμός για ρωσική πυραυλική επίθεση
- Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
- Το σχέδιο της Ελβετίας για τα κεφάλαια της UBS κερδίζει την πλήρη στήριξη του ΔΝΤ
- Τότεναμ: O Joe Lewis σχεδιάζει επένδυση 100 εκατ. λιρών, εν μέσω ρήξης με τον συνεταίρο του στην ENIC, Daniel Levy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.