• Ναυτιλία

    Επίσκεψη της Πρέσβεως της Νότιας Αφρικής Beryl Rose Sisulu στον ΟΛΘ και συνάντηση με τον Αθανάσιο Λιάγκο

    Επίσκεψη της Πρέσβεως της Νότιας Αφρικής Beryl Rose Sisulu στον ΟΛΘ και συνάντηση με τον Αθανάσιο Λιάγκο


    Η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu, συνοδευόμενη από τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Βασίλη Τάκα και τους συνεργάτες της, επισκέφθηκε χθες την ΟΛΘ Α.Ε. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, η Γενική Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε., Θεοδώρα Ρήγα και άλλα στελέχη της Εταιρείας.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Λιάγκος παρουσίασε συνοπτικά το πολυεπίπεδο Επενδυτικό Πλάνο που υλοποιεί η ΟΛΘ Α.Ε. εστιάζοντας στα σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία. Επιπλέον, η Πρέσβης και η αντιπροσωπεία της είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον του Λιμένα Θεσσαλονίκης μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε. και να βιώσουν τους λόγους, για τους οποίους η ΟΛΘ Α.Ε. είναι κάτι περισσότερο από ένα λιμάνι.

    Και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν την προστιθέμενη αξία της διατήρησης ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Μόνο ένα στα δέκα ελληνόκτητα ποντοπόρα πλοία ταξιδεύει με ελληνική σημαία – Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 199 πλοία

    Εξουσιοδοτήθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας ο Νηογνώμονας ”Polski Rejestr Statkow S.A.”



    ΣΧΟΛΙΑ