• Ναυτιλία

    Επένδυση έκπληξη από τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Τσάκος

    Ο Παναγιώτης Τσάκος, επικεφαλής του ομίλου Tsakos Group


    Σε μια επένδυση έκπληξη προχωράει ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος στη Δυτική Μακεδονία. Ο λόγος για τη μεγάλη επένδυση στις πηγές νερού της ακριτικής περιοχής του Γράμμου. Αυτή βέβαια δεν είναι μια καινούρια επιθυμία του εφοπλιστή, αλλά ένα εγχείρημα 10ετούς προσπάθειας, που έχει συναντήσει στην πορεία του πολλαπλά γραφειοκρατικά κολλήματα.

    Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου του 2018, ο κ. Τσάκος πήρε έγκριση από το ΔΣ του Δήμου Νεστορίου για την επένδυση που σχεδιάζει για τις φυσικές πηγές «Κεφαλόβρυσο» και «Mισό το Σάδι» στο Πευκόφυτο και προχώρησε στην σύσταση της εταιρείας «Νερά Πηγών Γράμμου AE».

    Έτσι, η υλοποίηση της επένδυσης μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, καθώς πριν από μερικές βδομάδες ο εφοπλιστής προχώρησε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σύμφωνα με ενημέρωση προς το ΓΕΜΗ.

    Η εταιρεία «Νερά Πηγών Γράμμου AE» εκτιμάται πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, δημιουργώντας τουλάχιστον 50 θέσεις εργασίας και διαδίδοντας τον φυσικό πλούτο της περιοχής του Γράμμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρης Ξενόφος (ΤΑΙΠΕΔ): Μπουλντόζες στο Ελληνικό μετά το καλοκαίρι – Τι είπε για λιμάνια, μαρίνες, ενέργεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intercontinental International: Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέα αγορά ακινήτου στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ