• Ναυτιλία

    EMMYS: Στον Πόρο το 19th East Med Yacht Show από 4 έως 6 Μαΐου


    To 19ο EAST MED MULTIHULL & YACHT CHARTER SHOW – ένα από τα μεγαλύτερα Yacht Shows του θαλάσσιου τουρισμού – ανανεώνει το ραντεβού του για το 2023.

    Το Yacht Show-θεσμός του κλάδου θα φιλοξενηθεί στο μαγευτικό Πόρο, όπου με ανακαινισμένες θέσεις ελλιμενισμού, θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά την κοιτίδα των ναυτικών σαλονιών στη χώρα μας.

    Στο συγκεκριμένο YACHT SHOW θα μπορέσετε να απολαύσετε μία πολυτελή έκθεση επανδρωμένων σκαφών αναψυχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανερχόμενη αγορά των Καταμαράν, που προσφέρονται για ναύλωση στην ελληνική αγορά.

    Το 19ο EAST MED YACHT SHOW, θα αποτελέσει βασικό κέντρο συνάντησης για Έλληνες και διεθνείς ναυλομεσίτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εξειδικευμένων περιοδικών, αλλά και πολλών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του γιώτινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού.

    Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Πόρου δήλωσε:

    «Χαιρετίζουμε τη διοργάνωση του 19ου EAST MED YACHT SHOW στις αναβαθμισμένες υποδομές του Δήμου Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το καλωσόρισμα και την ποιότητα υπηρεσιών του Δήμου μας».

    Ως Χορηγός της εκδήλωσης, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά από ευκαιρίες έκθεσης, οι οποίες θα αυξήσουν την προβολή του ονόματος, της επωνυμίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σας και θα σας επιτρέψουν να προσεγγίσετε τα μέλη της παγκόσμιας βιομηχανίας yachting.

    Τα γιοτ θα είναι διατεθειμένα από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. έτσι ώστε οι μεσίτες, οι επισκέπτες, οι πράκτορες και οι εκθέτες να μπορούν να δουν όλες τις ανέσεις κάθε γιοτ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να γνωρίσουν το ίδιο το γιοτ και τον διαχειριστή ναύλωσης, ώστε να μπορούν να προσφέρουν τα γιοτ για μελλοντικές ναυλώσεις. Οι ναυλομεσίτες θα αποκτήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του γιοτ, γνωρίζοντας επίσης τον σεφ και το πλήρωμα, με ένα πλήρες γεύμα επί του σκάφους. Η προβολή των σκαφών θα ξεκινήσει ξανά από τις 15:30 έως τις 19:00 μ.μ.

    Για τις ποικίλες δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.emmys.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-4526-335.

    Ακολουθήστε μας στα social media στο @yachtchartershow (Facebook, Instagram, LinkedIn)



    ΣΧΟΛΙΑ