• Ναυτιλία

    Εμανουέλε Γκριμάλντι: Ικανοποίηση για τη συμμετοχή των Κινέζων στο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group

    Εμμανουέλε Γκριμάλντι, Διευθύνων Σύμβουλος Grimaldi Group


    Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Εμανουέλε Γκριμάλντι για τη συμμετοχή των Κινέζων στο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

    Η China Shipowners Association (CSA) έχει γίνει πλήρες μέλος του International Chamber of Shipping (ICS), το οποίο αντιπροσωπεύει το 80% της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    Ο Εμανουέλε Γκριμάλντι, πρόεδρος του ICS, χαιρετίζοντας την είσοδο των Κινέζων εφοπλιστών επανέλαβε ότι η Κίνα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις θαλάσσιες μεταφορές με μεγάλη επιρροή στη διεθνή σκηνή. Η κινεζική συμμετοχή, είπε ότι «θα ενισχύσει την ικανότητά μας να συνεργαζόμαστε, ενωμένοι ως βιομηχανία, για να αντιμετωπίσουμε τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, όπως η απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές. Μόνο μέσω της συνεργασίας θα μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους», υπογράμμισε ο Εμανουέλε Γκριμάλντι.α

    Ο Zhang Shouguo, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ένωσης Κινέζικων Εφοπλιστών, δήλωσε: «Η συμμετοχή της Κινεζικής Ένωσης Εφοπλιστών στο ICS θα προσφέρει στους Κινέζους πλοιοκτήτες μια πλατφόρμα για να ακούσουν τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η CSA ελπίζει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα πληροφοριών του ICS για να παρέχει περισσότερη βοήθεια στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Κίνας, καθώς και την υποστήριξη που χρειάζεται για τη μετάβαση στην πράσινη ναυτιλία με χαμηλές εκπομπές άνθρακα. Η συνεργασία μεταξύ του China Shipowners’ Association και του ICS θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και στις δύο πλευρές. Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή της Ένωσης Εφοπλιστών της Κίνας θα εμπλουτίσει την πλατφόρμα ICS».

    Η CSA ιδρύθηκε το 1993 και μέλη της οποίας είναι πλοιοκτήτες και διαχειριστές εμπορικών πλοίων που είναι νηολογημένα στην Κίνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρεκόρ πωλήσεων πλοίων μεταφοράς LNG το 2022

    Ρίχνονται στη μάχη της αλιείας τόνου από την 1η Φεβρουαρίου 103 αλιευτικά

     



    ΣΧΟΛΙΑ