• Ναυτιλία

    Εκπτώσεις 50% από την Celestyal για όλους τους τουρίστες κρουαζιέρας και την MSC για γιατρούς και νοσηλευτές

    Εκπτώσεις 50% από την Celestyal για όλους τους τουρίστες κρουαζιέρας και την MSC για γιατρούς και νοσηλευτές

    Celestyal


    Η κρουαζιέρα έχει πληγεί από την πανδημία και οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα κρουαζιερόπλοια αναδιαμορφώνουν τα προγράμματα τους, τροποποιούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά προχωρούν ήδη και σε εκπτώσεις για να προσελκύσουν τουρίστες στα πλοία για τη νέα σαιζόν.

    Στην Ελλάδα ο κλάδος της κρουαζιέρας υπέστη μεγάλο πλήγμα, αλλά παρ’ όλες τις επιπτώσεις τα έσοδα στους πρώτους δέκα μήνες του προηγούμενου έτους διαμορφώθηκαν λίγο πάνω από τα 116 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε προσφορές για τις κρουαζιέρες του τρέχοντος έτους είναι η Celestyal, η οποία παρέχει έκπτωση 50% για όσους σπεύσουν να κλείσουν θέση έως τις 31 Μαρτίου του 2022. Πλέον η εταιρεία ανήκει στην Searchlight Capital από περασμένο Νοέμβριο.

    Οι τιμές ξεκινούν από τα 259 ευρώ για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία κανονικά κοστίζει 530 ευρώ, παρέχοντας έκπτωση μεγαλύτερη του 50%.

    Επιπλέον, η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ανέρχεται σε 1.300 ευρώ, έχει μειωθεί περισσότερο από 45% και διαμορφώνεται στην τελική τιμή των 699 ευρώ.

    Επισημαίνεται πως η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

    Επίσης, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τον Πειραιά και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

    Από την άλλη η MSC, ανακοίνωσε εκπτώσεις για τους επαγγελματίες υγείας οι οποίοι «έχουν αγωνιστεί στην πρώτη γραμμή κατά της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19».

    «Σε εσάς που διακινδυνεύσατε τη ζωή σας για να σώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων, που έχετε κάνει εξαιρετικές χειρονομίες και θυσίες για άλλους, σας ευχαριστώ. Η δουλειά και η δέσμευσή σας μας βοήθησαν επίσης να λανσάρουμε το νέο μας πρωτόκολλο Υγείας και Ασφάλειας και θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τις ανιδιοτελείς και ακούραστες προσπάθειες που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για να πούμε «Ευχαριστώ», έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε έκπτωση έως και 50% στον ναύλο της κρουαζιέρας», ανακοίνωσε η MSC.

    Δικαίωμα της προσφοράς της MSC, έχουν οι εξής:

    • Όλοι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το προσωπικό πρώτης γραμμής και υποστήριξης που εργάζονται σε νοσοκομεία.
    • Άλλο προσωπικό που σχετίζεται με νοσοκομειακές υπηρεσίες (π.χ. προσωπικό καθαριότητας) μόνο εάν προσλαμβάνεται απευθείας από νοσοκομεία και όχι από ιδιωτικές εταιρείες.
    • Οικογενειακοί γιατροί
    • Πυροσβέστες
    • Φαρμακοποιοί που εργάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
    • Ιδιώτες γιατροί και ιατρικά στελέχη που δεν απασχολούνται σε νοσοκομεία, αλλά η εξειδίκευση τους σχετίζεται άμεσα με ασθένειες COVID-19 (π.χ. ειδικευμένοι πνευμονολόγοι, ιολόγοι)
    • Εθελοντές υγείας (ασθενοφόρο, κοινωνικές υπηρεσίες) που προσέφεραν την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης Covid-19.
    • Συνταξιούχοι γιατροί που έχουν κληθεί εκ νέου σε υπηρεσία για παροχή υποστήριξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας
    • Εργαζόμενοι σε ερευνητικά εργαστήρια που εκτελούν ειδικά τεστ COVID-19.

    Κατά την κράτηση πρέπει να αποσταλεί έγκυρη απόδειξη της υπηρεσίας: αντίγραφο της εταιρικής κάρτας, δήλωση του νοσοκομείου στο οποίο εργάζονται, πιστοποιητικό ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτότητας που πιστοποιεί το επάγγελμα. Τα έγγραφα πρέπει επίσης να προσκομίζονται κατά την επιβίβαση.



    ΣΧΟΛΙΑ