ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκδήλωση για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 10:00 με αφορμή την Εθνική ημέρα πρόληψης θαλάσσιων ατυχημάτων και πνιγμών και ενόψει της έναρξης της νέας καλοκαιρινής περιόδου, ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Safe Water Sposts & η Ένωση Σχολών Ναυγαοσωστικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Nησιωτικής Πολιτικής θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση στην παραλία Moraitis beach για να παρουσιάσουν την καινοτόμο εφαρμογή ναυαγοσωστών Lifeguard Rescue app, το ανανεωμένο Πληροφοριακό Σύστημα επιθεωρήσεων και ελέγχων που έχει παραχωρήσει το SWS στο Υπουργείο Ναυτιλίας καθώς και τα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης του Παρατηρητηρίου Ατυχημάτων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης.
Διαβάστε επίσης:
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.