ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Dynagas LNG Partners LP, του Γιώργου Προκοπίου γνωστοποίησε σήμερα ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε την διανομή μετρητών ύψους 0,5625 δολαρίων ανά μετοχή της Σειράς Α (NYSE: DLNG PR A) για την περίοδο από 12 Φεβρουαρίου 2026 έως 11 Μαΐου 2026.
Η διανομή μετρητών είναι πληρωτέα στις 12 Μαΐου 2026 σε όλους τους κατόχους προνομιούχων μετοχών που είναι εγγεγραμμένοι στις 5 Μαΐου 2026.
Η Dynagas LNG Partners LP έχει σε κυκλοφορία 3.000.000 Προτιμώμενες Μετοχές της Σειράς Α.
Η Dynagas LNG Partners LP., διαθέτει στόλο, ο οποίος αποτελείται από έξι πλοία μεταφοράς LNG, με συνολική μεταφορική ικανότητα περίπου 914.000 κυβικών μέτρων.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Δεξαμενόπλοιο με σημαία Μάλτας παρέδωσε πετρέλαιο από το Τέξας στην Πενσιλβάνια
Κικίλιας: «Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στη Λουκάρεως και πυροβόλησε ακόμη δύο άτομα
- Τραμπ: Συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για να συζητήσουν την πρόταση του Ιράν
- Δήμος Αθηναίων: Προχωρούν οι εργασίες για το νέο πάρκο 25 στρεμμάτων στον Ελαιώνα
- Μαρια Πατακιούτη (Παπαστράτος/ΡΜΙ): Ο πολυδιάστατος ρόλος της ευημερίας στο εργασιακό περιβάλλον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.