• Ναυτιλία

    Δημήτρης Φαφαλιός (Intercargo): Είμαστε μπροστά σε 3 προκλήσεις: Ουκρανία, Covid, εκπομπές αερίων των πλοίων

    Δημήτρης Φαφαλιός, πρόεδρος της INTERCARGO

    Δημήτρης Φαφαλιός, πρόεδρος της INTERCARGO


    Η γενική συνέλευση της Intercargo εξέλεξε και πάλι τον εφοπλιστή Δημήτρη Φαφαλιό, ως πρόεδρο και αντιπροέδρους τον Σπύρο Ταράση και τον Uttam Kumar.

    Επίσης, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ορίστηκε ο Tom Keenan και αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ο Δημήτρης Μονιούδης.

    Με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης, ο Πρόεδρος της INTERCARGO, Δημήτριος Φαφαλιός, εξέφρασε τη χαρά του που ο οργανισμός είχε και πάλι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις της στην Ασία και επεσήμανε:

    «H Ένωσή μας είναι η φωνή των πλοιοκτητών, διαχειριστών και διευθυντών που δραστηριοποιούνται στην υψηλής ποιότητας ναυτιλία χύδην ξηρού φορτίου σε παγκόσμια κλίμακα.

    Η διαχείριση περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου στόλου πραγματοποιείται πλέον από την Ασία και είναι αναγκαίο να αναγνωρίσουμε τη σημαντικότητα της περιοχής για τον κλάδο του dry bulk.

    Το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε από κοντά με τα μέλη μας στην περιοχή και να ακούμε τους προβληματισμούς της είναι ανεκτίμητο.

    Αυτό έχει καταστεί ακόμη σημαντικότερο δεδομένων των περιορισμών που έχουμε αντιμετωπίσει μέσα στην πανδημία και των εμπειριών που μοιραζόμαστε.

    Ακολουθώντας μια ταραχώδη περίοδο, οι διαχειριστές στην dry bulk ναυτιλία καλούνται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στην Ουκρανία, την κρίση του COVID-19 και φυσικά την ενσωμάτωση των στόχων μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην καθημερινή λειτουργία των πλοίων».

    Διαβάστε επίσης:

    Μελίνα Τραυλού: Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν τη σπουδαιότητα της ναυτιλίας και τη σημαντικότητα των ελληνόκτητων πλοίων



    ΣΧΟΛΙΑ