ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H λάμψη της Αlpha Βank, το σούπερ ράλι σε ΓΕΚ και ΔΕΗ, το «ξύπνημα» της Metlen, το 4 στα 4 του Τανισκίδη, τι συμβαίνει με την Βιοιατρική, το Silver Alert της Hilton στον Δουζόγλου, η διαμάχη Καρρά – Σαρακάκη και τα σκουπίδια της Φραγγιά στις Σπέτσες
Η ναυτιλιακή πολιτική της χώρας μας χαρακτηρίζεται από: Έλλειμμα οράματος, στρατηγικού σχεδιασμού, διαβούλευσης και διαφάνειας αλλά και τεκμηρίωσης και αποτελεσματικότητας, μείωση του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού Ελλήνων στις συνθέσεις πληρωμάτων των πλοίων υπό ελληνική σημαία, εφαρμογή των χαμηλών τριτοκοσμικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας του ITF”. Οι επισημάνσεις αυτές διατυπώθηκαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2023 από τον βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη.
Επίσης, το Δημήτρης Μπιάγκης τόνισε: “το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ως ο γνήσιος εκφραστής της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και του έργου των κυβερνησεων του, δεν μπορεί να συναινέσει στην ψήφιση ενός Προϋπολογισμού που δεν περιλαμβάνει ειδικότερες δημοσιονομικές και αναπτυξιακές προβλέψεις για τον τουρισμό, τη ναυτιλία για τη νησιωτική περιφέρεια, που δεν έχει πρόσημο κοινωνικό, που δεν έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και εξυπηρετεί απλά και μόνο τους αριθμούς. Επιβάλλεται η υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου υγειονομικής πολιτικής, ένα νέο «υγειονομικό ισοδύναμο» με παροχή κινήτρων για προσέλκυση γιατρών στα νησιά μας. Επανασχεδιασμός των διακομιδών σε στέρεα βάση αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα για να μην ξαναζήσουμε τραγικά γεγονότα όπως αυτό που βιώσαμε στους Παξούς τις τελευταίες ημέρες”.
Διαβάστε επίσης
Σε κλειστό γεύμα εργασίας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Ναυτιλιακή Λέσχη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Laskaridis Tankers (Αθανάσιος Λασκαρίδης): Παραγγελία άλλων δύο τάνκερ στο ναυπηγείο Hengli
- Lamda Development: Ζημιές 33,1 εκατ. ευρώ βλέπει η AXIA-Alpha Finance – Στο επίκεντρο το Little Athens
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Απολογείται σήμερα ο διαιτητής για τους στημένους αγώνες – Την Πέμπτη η απολογία Φινιρίδη
- Η Νοτιοκορεάτικη Hanwha εξασφάλισε την πρώτη παραγγελία για το ναυπηγείο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ύψους 269 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.