• Ναυτιλία

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 9,79 εκατ. δολάρια

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping

    Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping


    Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ναυτιλιακή εταιρεία, Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε συμβόλαιο χρονοναύλωσης με την Ιαπωνική εταιρεία Nippon Yusen Kaisha (NYK) για ένα από τα πλοία της.

    Η NYK ναύλωσε το φορτηγό πλοίο, newcastlemax, Philadelphia, κατασκευής 2012, χωρητικότητας 206.040 dwt με ακαθάριστο ποσό ναύλωσης 22.500 δολάρια την ημέρα, μείον προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως τις 20 Απριλίου 2025, με δυνατότητα επέκτασης έως τις 20 Ιουλίου 2025.

    Η εταιρεία επισήμανε ότι η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2024. Η απασχόληση του φορτηγού πλοίου Philadelphia αναμένεται να αποφέρει περίπου 9,79 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

    Με την ολοκλήρωση της πρόσφατα ανακοινωθείσας πώλησης του panamax, Artemis, ο στόλος της εταιρείας θα αποτελείται από 39 πλοία ξηρού χύδην: τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, έξι panamax και εννέα ultramax.

    Η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Artemis, είναι περίπου 4,5 εκ. dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,62 έτη.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Χατζηπατέρας (Dorian LPG): Άλμα κερδών και άνοιγμα στα μεγάλα πλοία μεταφοράς αμμωνίας

    Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Ναυτιλίας και της Ολυμπιακής Επιτροπής

    Δύο νέα νεότευκτα για την W Marine του Γιάννη Σαραντίτη



    ΣΧΟΛΙΑ