ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Χούθι της Υεμένης θα τερματίσουν τις επιθέσεις τους εναντίων πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα με εξαίρεση τα πλοία που συνδέονται με το Ισραήλ, τα οποία η οργάνωση λέει ότι θα συνεχίσει να στοχοποιεί προς το παρόν.
Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, η υποστηριζόμενη από το Ιράν ομάδα ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω του Κέντρου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Επιχειρήσεων, αναφέροντας ότι υπό το πρίσμα της συμφωνίας εκεχειρίας-ομηρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, «σταματά τις κυρώσεις» σε άλλα πλοία τα οποία στοχοποιεί τακτικά από τον Νοέμβριο του 2023.
Για τα ισραηλινά πλοία, αναφέρει ότι οι «κυρώσεις» θα τερματιστούν μόνο «μετά την πλήρη εφαρμογή όλων των φάσεων» της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Η Τεχεράνη ελπίζει σε μια “ρεαλιστική προσέγγιση” από την κυβέρνηση Τραμπ
Ισπανία (Σάντσεθ): Αποκλεισμός των αγοραστών σπιτιών από χώρες εκτός ΕΕ, η λύση στη στεγαστική κρίση
Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Επίσημο δείπνο Κ. Μητσοτάκη – E. Letta – Η ατζέντα της συνάντησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Παπαχρήστου στον ANT1, γιατί τσακώνονται Σκορδά με Χρηστίδου, αλλαγές στην ΕΡΤ και που θα πάει η Γερμανού
- Γιατί οι Έλληνες δεν εμβολιάζονται: Τι δείχνει νέα μελέτη του ΕΟΔΥ
- Ποια είναι η μεσαία τάξη που γίνεται… στόχος για μειώσεις φόρων από το 2026
- Σφίγγα» η Moody’s μετά το «τουρ» στην Αθήνα – Παρασκήνιο για επαφές σε καλό κλίμα αλλά με συγκρατημένες προσδοκίες
