ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότεροι είναι οι τουρίστες που φτάνουν στη Χίο με πλοία από το Τσεσμέ, παρά από τον Πειραιά.
Αναλυτικότερα: Κατά 54% αυξήθηκε η επιβατική κίνηση από Τουρκία μέσω της θαλάσσιας γραμμής Τσεσμές – Χίος τον μήνα Ιούλιο του τρέχοντος έτους σε σχέση με τον Ιούλιο του 2023.
Τον μήνα Ιούλιο αποβιβάστηκαν στη Χίο 33.600 άτομα, ενώ διακινήθηκαν τον ίδιο μήνα και 1.198 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση κατά 112,41%!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χίου, τον μήνα Ιούνιο αποβιβάστηκαν στη Χίο από την Τουρκία, μέσω Τσεσμέ, συνολικά 22.875 επιβάτες, αύξηση κατά 23,52% και 618 οχήματα, αύξηση κατά 31,49% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2023.
Διαβάστε επίσης:
ΤΤΕ: Τι συμβαίνει με την ασφαλιστική επιχείρηση FWU Life Insurance Lux S.A.
ΤΑΙΠΕΔ: Έξι επενδυτικά σχήματα στην επόμενη φάση για τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκιδική: Νέο περιστατικό με ανθρώπινα οστά -Βρέθηκαν θαμμένα σε παραλία, στην περιοχή Λυγαριές
- Ο Τραμπ κάνει λόγο για «φιλική εξαγορά» της Κούβας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Η πλειονότητα των επιχειρήσεων δήλωσε μείωση τζίρου στις χειμερινές εκπτώσεις
- Κικίλιας: Ταυτοποιήθηκαν και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε μέλη του κυκλώματος διακινητών της τραγωδίας στη Χίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.