• Ναυτιλία

    Celestyal: Προσφορά για κρουαζιέρα με 29 ευρώ!

    Lee Haslett

    Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal


    Η Celestyal, προσφέρει κρουαζιέρες μόνο με 29 ευρώ ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, στο πλαίσιο αποκλειστικής προσφοράς που ισχύει μόνο για την επιπλέον ημέρα του έτους, την 29η Φεβρουαρίου.

    Η καμπάνια «Αδράξτε την ευκαιρία» ισχύει μόνο για τις 29 Φεβρουαρίου 2024, σηματοδοτώντας με έναν ξεχωριστό τρόπο την επιπλέον αυτή ημέρα ενώ αποτελεί μέρος της τρέχουσας καμπάνιας «Πρέπει να είστε εκεί για να το ζήσετε», η οποία θα διαρκέσει έως τις 17 Μαρτίου 2024.

    Η «ασυναγώνιστη» μονοήμερη προσφορά ισχύει για επτά αναχωρήσεις με το Celestyal Journey τεσσάρων κρουαζιέρων, με ημερομηνίες αναχώρησης μεταξύ του Μαρτίου και του Οκτωβρίου 2024.

    Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Θέλαμε να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά  με μια πραγματικά αξιοσημείωτη προσφορά, ενθαρρύνοντας περισσότερους επιβάτες να γνωρίσουν τόσο τις κρουαζιέρες μας στην Ευρώπη όσο και τις ολοκαίνουργιες κρουαζιέρες μας στον Αραβικό Κόλπο και τη φημισμένη φιλοξενία μας.»

    Συνεχίζοντας, τόνισε: «Η Celestyal ειδικεύεται στη δημιουργία ανεπανάληπτων στιγμών μέσα από εντυπωσιακές κρουαζιέρες, πλούσιες σε προορισμούς και αυθεντικές τοπικές εμπειρίες τόσο στη θάλασσα όσο και τη στεριά. Οι επιβάτες μπορούν να βιώσουν τις απολαύσεις των ειδυλλιακών ελληνικών νησιών και της εκθαμβωτικής ερήμου με αυτές τις ασυναγώνιστες τιμές. Με μόλις €29 ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, πρέπει πραγματικά να είστε εκεί.»

    Διαβάστε επίσης:

    «Πόλεμος» στα Ναυπηγεία – Ο Δένδιας κόβει τα €7 εκατ. από την Ελευσίνα – Κατευθύνονται προς Σκαραμαγκά;

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Πούλησε πλοίο με 23,3 εκατ. δολάρια

    Προειδοποίηση για την εισηγμένη C3is Inc του Χάρη Βαφειά για διαγραφή από το Nasdaq



    ΣΧΟΛΙΑ