ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Castor Maritime, του Πέτρου Παναγιωτίδη επιβεβαίωσε την πώληση του capesize Magic Orion που κατασκευάστηκε το 2006.
Η πώληση του πλοίου, χωρητικότητας 180.200 dwt, κατασκευής στο Imabari αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2024.
Η συμφωνία με έναν αγοραστή που δεν έχει αποκαλυφθεί είναι ύψους 17,4 εκατομμυρίων δολαρίων και η Castor εκτιμάται ότι θα κερδίσει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια, εξαιρουμένων των δαπανών που σχετίζονται με τις συναλλαγές.
Η εταιρεία ολοκλήρωσε επίσης πρόσφατα την πώληση του kamsarmax Magic Argo που κατασκευάστηκε το 2009, κερδίζοντας περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.
Η Castor διαθέτει 13 bulkers: πέντε kamsarmax και οκτώ panamaxes, καθώς και δύο boxships των 2.700 teu.
Διαβάστε επίσης
Ο Θάνος Λιάγκος πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ – Το νέο ΔΣ
Βασίλης Κορκίδης: Ανοίγει νέα σελίδα στη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank για ελληνική οικονομία: «Φρένο» στη ιδιωτική κατανάλωση λόγω ενεργειακής κρίσης – Ανθεκτικές οι εξαγωγές
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί επιδόρπιο γάλακτος πουτίγκας με γεύση σοκολάτα
- ΕΚΤ: Η πτώση του πετρελαίου περιορίζει τις πιθανότητες για νέες αυξήσεις επιτοκίων
- Χρηματιστήριο: Αύξησε τη short θέση της στον ΑΔΜΗΕ η Qube σε 0,51%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.