ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΝΕΔΕΠ ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την απεργιακή κινητοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο λόγος είναι ότι η εταιρεία DPort με έγγραφη δέσμευσή της δηλώνει «έναρξη διαβουλεύσεων σχετικά με τα αιτήματα που έχουμε γνωστοποιήσει, σχετικά με αυξήσεις μισθών, μετατροπή συμβάσεων σε πλήρους απασχόλησης, ωράριο εργασίας και πρόγραμμα εργασίας».
«Οι αγώνες μας δικαιώνονται!», αναφέρει η ΕΝΕΔΕΠ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.