• Ναυτιλία

  Ανδρέας Α. Μαρτίνος: Όλα τα οφείλουμε στη γιαγιά μας, τη Νουνού Μαρτίνου

  • NewsRoom

  Ο Ανδρέας Μαρτίνος με τον Χρήστο Στυλιανίδη


  “Η γιαγιά μας, Νουνού Μαρτίνου, μας έμαθε να αγαπάμε τη θάλασσα και τη ναυτιλία”, τόνισε με έμφαση ο Ανδρέας Α. Μαρτίνος, στον χαιρετισμό του κατά τη βράβευσή του σήμερα για την προσφορά του Athina Maritime Learning and Development Center, Minerva Group of Companies στη ναυτική εκπαίδευση.

  Ο Ανδρέας (Τζούνιορ) Μαρτίνος, γιος του Ανδρέα Μαρτίνου, ιδρυτή της Minerva, τόνισε ότι “η ναυτιλία θα συνεχίσει να πρωτεύει, αν και εφόσον οι Έλληνες ναυτικοί πρωταγωνιστούν σε αυτή την προσπάθεια”.

  “Οι ναυτικοί είναι η ψυχή της παγκόσμιας ναυτιλίας” επισήμανε ο Ανδρέας Α. Μαρτίνος και στη συνέχεια, ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της Minerva και όλης της ομάδας του Athina για την τιμητική βράβευση και πρόσθεσε:

  “Αφιερώνω το βραβείο στην γιαγιά του Αθηνά Μαρτίνου, από την οποία πήρε το όνομά του το κέντρο εκπαίδευσης. Είναι εκείνη που μας έμαθε την αγάπη για τη θάλασσα και τη ναυτιλία μας”.

  Ο Ανδρέας Μαρτίνος εξήρε τον ρόλο των Ελλήνων ναυτικών, στους οποίους επίσης αφιέρωσε το βραβείο και τόνισε πως το μότο του κέντρου είναι: «Εκεί που οι ναυτικοί έρχονται πάντα πρώτοι».

  Διαβάστε επίσης:

  Οικογένεια Μαρτίνου: Από μια θρυλική εφοπλίστρια στην τρίτη γενιά κυριαρχίας των θαλασσών

  Η Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου θυμάται… (βίντεο)

  Παύλος Μαρινάκης: Η χώρα χρειάζεται ένα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές που θα επαναβεβαιώσει τη σταθερότητα

  ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν λέει ότι θα πάει σε τηλεμαχία (debate) με τον Τραμπ δύο φορές

  ΗΠΑ: Αμετάβλητες οι λιανικές πωλήσεις τον Απρίλιο  ΣΧΟΛΙΑ