ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο Τετάρτη η πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο – Κανονικά θα λειτουργούν τα ΜΜΜ, ξεκαθαρίζει η ΑΔΕΔΥ
Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει, αρχής γενομένης από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/12, με στόχο την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.
Σε σημερινή της ανακοίνωση, η ΠΕΠΡΝ αναφέρει ότι η ενεργοποίηση της απεργίας θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί με νεότερο δελτίο Τύπου, ενώ ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους που, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων, παρείχαν την αμέριστη στήριξή τους στο σωματείο.
Διαβάστε επίσης:
Σεμίραμις Παληού (Diana Shipping): Εξασφάλισε έσοδα 3,74 εκατ. δολαρίων από ναύλωση πλοίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Dotsoft: Ποιοι μεταβίβασαν μετοχές στη Diorama Investments
- Τσίπρας: Στόχος είναι να κυβερνήσω, όχι να είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Κομισιόν: Δεν διαπιστώθηκε παραβίαση όρων από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στη συνεργασία του με τη ΜΚΟ Fight Impunity
- Βουλή: Πρώτος σε ψήφους ο Μπακέλας για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Διάσκεψη των Προέδρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.