ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου υπέγραψε συμφωνία για τη ναυπήγηση τεσσάρων πλοίων μεταφοράς χύδην φορτίου.
Η παραγγελία έγινε από την θυγατρική εταιρεία του Γιώργου Προκοπίου, Sea Traders, ενώ το επενδυτικό πρόγραμμα ναυπήγησης πλοίων αριθμεί πλέον συνολικά 22 νεότευκτα bulker kamsarmax.
Η παραγγελία δόθηκε στην κινεζική Qingdao Yangfan Shipbuilding για τη ναυπήγηση πλοίων μεταφοράς χύδην kamsarmax.
Η εταιρεία bulker του Γιώργου Προκοπίου, Sea Trader, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, ανέθεσε στο ναυπηγείο – επίσης γνωστό ως Qingdao Shipyard – να κατασκευάσει τέσσερα νεότευκτα 82.000 dwt που θα παραδοθούν μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου 2026.
Η συνολική επένδυση των 22 πλοίων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 1 δισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στον Πειραιά: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Όλος ο κόσμος φώναζε, αυτός συνέχισε»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώτης: Μη δαιμονοποιείτε τη βιομηχανία τροφίμων για τον πληθωρισμό – Αιχμές για τον παρεμβατισμό στην αγορά
- EKO Acropolis Rally: Πού θα πάτε, τι θα δείτε
- Ο Λευκός Οίκος επιβεβαιώνει: ΗΠΑ-Ιράν συμφώνησαν σε «μνημόνιο» 60 ημερών – Αναμένεται η έγκριση Τραμπ
- Ευρωαγορές: Ήπιες απώλειες για DAX, FTSE 100 και CAC 40 μετά τα νέα χτυπήματα στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.