• Κοινωνία

    Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρός 36χρονος που προσπάθησε να επιβιβαστεί σε καράβι – Τον έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος – 4 συλλήψεις

    • NewsRoom
    Blue Horizon

    Το πλοίο «Blue Horizon»


    Νεκρός ανασύρθηκε ένας 36χρονος ημεδαπός από το λιμάνι του Πειραιά, όταν στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «BLUE HORIZON» που είχε αποπλεύσει με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης έπεσε στη θάλασσα.

    Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

    «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

    Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο που ήρθε στο φως τη δημοσιότητας μέσω του Χ (πρώην twitter), το πλήρωμα έσπρωξε από το πλοίο τον άτυχο άνδρα.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη, με εντολή εισαγγελέα, του καπετάνιου και τριών μελών του πληρώματος.

    Στον καταπέλτη βρίσκονταν το νούμερο 2 του πλοίου, ο ύπαρχος, όπως και ο λοστρόμος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Μαζί τους συνελήφθη και ο αξιωματικός του καταστρώματος.

    Η εταιρεία άλλαξε το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

    Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, τονίζει σε ανάρτησή του για το τραγικό περιστατικό ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εκφράζοντας τη θλίψη του για το χαμό του ανθρώπου.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στον Πειραιά: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Όλος ο κόσμος φώναζε, αυτός συνέχισε»

    Γερμανία: Περιστατικό με πυροβολισμούς στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βούπερταλ

    Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη Δικαστική Αστυνομία

    Meteo: Η κακοκαιρία Daniel κατέρριψε το ημερήσιο ρεκόρ ύψους βροχής



    ΣΧΟΛΙΑ