ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιλώντας πριν από λίγο στην τηλεόραση του Open, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, τόνισε ότι ο αρμόδιος υπουργός θα ανακοινώσει την επιβολή τέλους στους επιβάτες κρουαζιεροπλοίων.
Τα έσοδα από αυτό το τέλος θα πηγαίνουν σε ένα ειδικό ταμείο που θα ενισχύσει τις υποδομές των νησιών.
Επίσης, επισήμανε ότι τώρα έχουμε καταφέρει να έρχονται περισσότερα κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα, αλλά χρειάζεται διαχείριση και προγραμματισμός για τις αφίξεις των πλοίων στα νησιά.
Υπάρχει σκέψη, είπε, να θεσπιστούν κίνητρα για την προσέγγιση κρουαζιερόπλοιων σε μήνες που δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στα νησιά.
Διαβάστε επίσης:
Στυλιανίδης: Το Λιμενικό Σώμα συμβάλλει στη θωράκιση των συνόρων μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Ετοιμάζουμε ηλεκτρονική ψήφο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028 (Βίντεο)
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών
- Υπόθεση Έπσταϊν: Δεύτερη γυναίκα καταγγέλει ότι την έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου για ερωτικό ραντεβού
- Βιολάντα: Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο – Φόβος για νέα έκρηξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.