• Business

    Σφακιανάκης: Στο 100% το ποσοστό του Στ. Τάκη

    • NewsRoom
    Σταύρος Τάκη. CEO Σφακιανάκης - όμιλος Σφακιανάκη

    Σταύρος Τάκη. CEO Σφακιανάκης


    Το 100% συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Σφακιανάκης διαμορφώθηκε το ποσοστό που κατέχει πλέον ο Στ. Τάκης και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

    Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Σφακινάκης: 

    Συνολικά 23.743.440 μετοχές της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου, κατέχουν σήμερα ο κ. Στ. Τάκης και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

    Ειδικότερα, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ανακοίνωσε, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής της από την “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (“ΕΛ.Κ.Α.Τ.”), ότι, στις 14.10.2019 ολοκληρώθηκε η καταχώρηση του κ. Στ. Τάκη (ο “Προτείνων”) στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου 550.718 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, τις οποίες αφορούσε το δικαίωμα εξαγοράς του Προτείνοντος, που ασκήθηκε, σε συνέχεια και σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 2/852/23.9.2019 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Ως εκ τούτου, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν σύμφωνα με το άρθρο 2(ε) του Ν.3461/2006 (τα “Συντονισμένα Πρόσωπα”) κατέχουν σήμερα συνολικά 23.743.440 μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ