ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλο ένα από τα ανώτερα στελέχη της φαίνεται να χάνει η Tesla, η οποία βρίσκεται σε περιδίνηση μετά τις παλινωδίες του ισχυρού άνδρα της, Elon Musk, περί της εξόδου ή μη από το χρηματιστήριο.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Liam O’Connor, χωρίς, ωστόσο, η είδηση να επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία.
Ήδη από την εταιρεία έχουν αποχωρήσει ο αρχιλογιστής και τρεις αντιπρόεδροι, υπεύθυνοι αντίστοιχα για το ανθρώπινο δυναμικό, την επικοινωνία και την οικονομική διεύθυνση.
Η μετοχή της Tesla σημείωσε πτώση 0,2% την Πέμπτη στα 298,33 δολάρια. Από την αρχή του έτους, έχει χάσει 4,2% της αξίας της, την ώρα που ο S&P 500 έχει σημειώσει άνοδο 9,6%.
Σημειώνεται επίσης ότι, προ ημερών, το κρατικό επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, στου οποίου τη στήριξη είχε βασίσει ο Musk μια πιθανή απόπειρά του να βγάλει την εταιρεία από το χρηματιστήριο, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1 δισ. δολάρια στη βασική ανταγωνίστρια της Tesla στον χώρο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, Lucid Motors.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tesla: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του Elon Musk – Βουτιά της μετοχής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή, Tesla, οι Γερμανοί έρχονται! Με ένα νέο ηλεκτρικό SUV (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τώρα άρχισαν οι μηνύσεις κατά του Elon Musk
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρίντριχ Μερτς: Πρώτα κατάπαυση πυρός και μετά συνομιλίες για την Ουκρανία
- Αλβανία: Άνετη νίκη του Ράμα δείχνει το exit-poll
- Ισραήλ: Καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν αμέσως
- Ο Λευκός Οίκος κάνει λόγο για «εμπορική συμφωνία με την Κίνα» – «Καλά νέα για τον κόσμο» λέει ο Κινέζος Αντιπρόεδρος
