• Business

    Salt Bae: Λουκέτο στο χαρακτηρισμένο «το χειρότερο εστιατόριο της Νέας Υόρκης»

    • NewsRoom

    Salt Bae


    Τίτλοι τέλους για το χαρακτηρισμένο ως το «χειρότερο της Νέας Υόρκης» εστιατόριο Salt Bae Burger στο Μανχάταν, που ιδρύθηκε από τον Τούρκο κρεοπώλη, Salt Bae, ο οποίος είχε γίνει viral το 2017, για το ιδιόρρυθμό του στυλ, όταν πασπάλιζε αλάτι στο ωμό κρέας φορώντας γυαλιά ηλίου και εφαρμοστά λευκά μπλουζάκια.

    Το εστιατόριο του Μανχάταν, το οποίο άνοιξε το 2020 αφότου ο Salt Bae κατάφερε να λανσάρει μία αλυσίδα εστιατορίων, κατέβασε ρολά, ενώ στην είσοδό του βρίσκεται μία πινακίδα που αναγράφεται ότι «μετακομίζει σε νέα τοποθεσία».

    Μόνο που η «νέα τοποθεσία» είναι η 412 W. 15th St., η οποία είναι η διεύθυνση του Nusr-Et Steakhouse, ενός από τα δύο υποκαταστήματα της Νέας Υόρκης μιας διεθνούς αλυσίδας chophouse επιχείρησης επίσης του Salt Bae, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe.

    Το επόμενο NYC Nusr-Et Steakhouse βρίσκεται στην οδό 60 W. 53rd St. και έχει επίσης καταστήματα στην Τουρκία, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Ελλάδα, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Το Salt Bae Burger έχει ένα ακόμη κατάστημα στο Ντουμπάι.

    Ένας εκπρόσωπος του καταστήματος διευκρίνισε στο Eater ότι στο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνονταν ένα «χρυσό milkshake», μπέργκερ με ροζ λαχανικά δωρεάν μόνο «για κυρίες» και «κρέας Ουαγκιού».

    Σημειώνεται ότι αυτό το λουκέτο δεν αποτελεί το μόνο πρόβλημα για την μητρική εταιρεία Nusr-Et. Η επιχείρηση έχει δεχτεί καταιγισμό μηνύσεων και καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και απάτες με τους μισθούς όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ένας πρώην υπάλληλος είπε κάποτε ότι δουλεύοντας για τον χασάπη ήταν σαν να βρίσκεσαι σε «Αγώνες Πείνας».

    Διαβάστε επίσης: 

    Μύκονος: Με νέο concept ο Salt Bae στο Νησί των Ανέμων

    Μύκονος: Προσωρινό λουκέτο στο εστιατόριο του Salt Bae – «Άφαντη» η απόδειξη 1.000 ευρώ

    Alibaba: Από την Ισπανία ξεκίνησε σχέδιο επέκτασης στην Ευρώπη

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ