ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του αιτήματος διαγραφής των μετοχών της REDS AE από το Χρηματιστήριο Αθηνών
Η εταιρεία «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και τον διακριτικό τίτλο «REDS AE» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά τη συνεδρίασή του της 6ης Ιουνίου 2024 (1022), ενέκρινε τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005, από τις 21.06.2024.
Κατόπιν τούτου, η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής της REDS AE στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίζεται η 17η Ιουνίου 2024.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η μητρική εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ θα συνεχίσει τις αγορές μετοχών της REDS AE στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέχρι και την 17.06.2024 (καταληκτική ημερομηνία).
Διαβάστε επίσης
Καναδάς: Αυστηροί περιορισμοί στη χρήση νερού για 1,4 εκατ. κατοίκους στα δυτικά της χώρας
Γιώργος Παπανδρέου: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την εμβάθυνση της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- L’Oréal & Mugler: Η στρατηγική συμμαχία που αλλάζει το παιχνίδι στο μακιγιάζ
- Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
- Οι Τρεις Σωματοφύλακες της Μεταρρύθμισης: Δουλευταράδες και αμφιλεγόμενοι
- Oικογένεια Αγγελάκη: Από τα χαρούπια, στο ατύχημα με το κρουαζιερόπλοιο Princess Sissy και στην τρίτη γενιά με την αγορά 4 κοντέινερ
