• Business

    Real Consulting: Σε διαρκείς επαφές με εταιρείες για διείσδυση σε νέες αγορές

    • NewsRoom
    Ο Νίκος Βαρδινογιάννης της Real Consulting με γκρι σακάκι

    Νίκος Βαρδινογιάννης. Real Consulting


    Σε διαρκείς συζητήσεις με εταιρείες για διείσδυσή της σε νέες αγορές βρίσκεται η Real Consulting όπως αναφέρει απαντώντας σε δημοσιεύματα περί διαπραγματεύσεων για εξαγορά κυπριακής εταιρείας που ειδικεύεται στο SAP.

    Αναλυτικά η ανακοίνωσή της εταιρείας:

    Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε απάντηση του δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο στις 02.02.2023 ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά Κυπριακής εταιρίας η οποία ειδικεύεται στο SAP , ανακοινώνει ότι είναι σε διαρκείς συζητήσεις με εταιρείες που εξειδικεύονται σε υπηρεσίες επί των λογισμικών και προϊόντων που ήδη προσφέρει, με στόχο την διείσδυσή της σε νέες αγορές .

    Η τυχόν οριστική επίτευξη συμφωνίας θα κοινοποιηθεί έγκαιρα από την εταιρεία «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στις αρμόδιες αρχές, τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό.

    Διαβάστε επίσης

    Από κοινού επένδυση Intracom & Κλουκίνα – Λάππα στο real estate

    Χρηματιστήριο: Deals και ανακατατάξεις, κούρσα σε Πειραιώς και Eurobank, ράλι στην MIG, στην Ιντρακόμ το 26% της ΚΛΜ, στο +6% η Ιντρακάτ



    ΣΧΟΛΙΑ