ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η REAL CONSULTING ενημέρωσε σε ανακοίνωσή της ότι στις 23.09.2024 το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την παράταση του χρονοδιαγράμματος της διάθεσης του υπολοίπου των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της την 29.04.2021 και τα οποία ανήλθαν στο συνολικό ποσό των €4.896 χιλ.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Εταιρείας αποφάσισε την παράταση, έως την 31.12.2024 του χρονοδιαγράμματος διάθεσης του αδιάθετου υπολοίπου των εν λόγω αντληθέντων κεφαλαίων, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των €95χιλ.
Διαβάστε επίσης:
Βιοκαρπέτ: Σημαντική μείωση κερδών για τον όμιλο Βιοκαρπέτ στο εξάμηνο
Βογιατζόγλου: Μειωμένα καθαρά κέρδη και αυξημένα έσοδα
Volkswagen: Δεύτερη μείωση των προβλέψεων για τα ετήσια έσοδα και κέρδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.