ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 που αναφέρονται στην προοπτική εξαγοράς του μαιευτηρίου από το fund CVC Capital partners.
Η είδηση της εξαγοράς είναι αναληθής και ουδεμία σχέση έχει με το επιχειρηματικό πλάνο της Διοίκησης της ΡΕΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ρέα.
Η Διοίκηση της Κλινικής, με απόλυτη διαφάνεια, δημοσιεύει δελτία Τύπου για σχετικές αποφάσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πάντοτε κατόπιν ενημέρωσης των ιατρών – μετόχων της, τους οποίους εκτιμά και σέβεται από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς το CVC Capital, με deals αξίας 610 εκατ. ευρώ, έγινε ο μεγαλύτερος «παίκτης» ιστορικά στην ιδιωτική υγεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν για ληστεία στο Λούβρο: «Θα ξαναβρούμε τα έργα και οι αυτουργοί θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»
- Ισραήλ: Σταματά τις επιθέσεις, επανέρχεται στην κατάπαυση του πυρός
- Ερντογάν: Συνεχάρη τον νικητή των εκλογών στο ψευδοκράτος
- Financial Times: Ο Τραμπ κάλεσε τον Ζελένσκι να αποδεχθεί τους όρους της Ρωσίας ή να βρεθεί αντιμέτωπος με την καταστροφή
