ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτεται το όνομα του αγοραστή.
Στην πώληση του 5% των μετοχών τους, απο το πακέτο του 25,5% των μετοχών που έχουν ενεχεριαστεί στην Farallon Capital, προχώρησαν οι δυό μεγαλομέτοχοι της κατασκευαστικής Ελλάκτωρ, Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης.
Ο αγοραστής παραμένει άγνωστος ενω σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εφόσον το ποσοστό υπερβαίνει το 5% θα ανακοινωθεί το αργότερο εως την Τρίτη.
Η Reggeborgh κατέχε το 10,3616% επί επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Ελλάκτωρ.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολλανδικός όμιλος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 7 Ιανουαρίου, θέτοντας, μεταξύ άλλων, και θέμα αλλαγής της διοίκησης της εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Ελλάκτωρ: Η Reggeborgh φαίνεται να καθορίζει το παιχνίδι
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Καλεί ΗΠΑ και Ισραήλ να «σταματήσουν αμέσως» τα πλήγματα κατά του Ιράν
- Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος (Chairman) ο Γρηγόρης Σκλήκας
- Βέμπερ: «Η Ομάδα του ΕΛΚ στέκεται σταθερά και απερίφραστα στο πλευρό της Κύπρου»
- Νετανιάχου: Αμείωτη η στρατιωτική πίεση σε Ιράν – Στο στόχαστρο και η Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.